PERHEEN VAKUUTUKSET KUNTOON JA SAMALLA TUET URHEILUSEURAASI LähiTapiola Länsi-Suomi haluaa auttaa asiakkaitaan elämään turvallisemmin ja terveemmin. Lasten ja nuorten terveyttä edistääksemme tuemme kymmeniä urheiluseuroja ja joukkueita Satakunnassa,

30.10.2023

PERHEEN VAKUUTUKSET KUNTOON JA SAMALLA TUET URHEILUSEURAASI

LähiTapiola Länsi-Suomi haluaa auttaa asiakkaitaan elämään turvallisemmin ja terveemmin. Lasten ja nuorten terveyttä edistääksemme tuemme kymmeniä urheiluseuroja ja joukkueita Satakunnassa, Vakka-Suomessa ja Luoteis-Pirkanmaalla.

Liikkuminen ja urheilu ovat erinomaisen tärkeitä terveyden ja hyvinvoinnin kannalta. Vammoja tai loukkaantumisia ei kuitenkaan aina voi välttää. 

LähiTapiola Länsi-Suomessa haluamme pitää sinun ja perheenjäsentesi vakuutusturvasta huolta. Vakuutusturvan pitää olla kunnossa, jos jotain kuitenkin sattuu välttäen vakuutusturvan päällekkäisyyksiä sekä aukkoja. Tiesitkö, että esimerkiksi vanhemman lapselleen ottama tapaturmavakuutus on ns. "lisenssivakuutuksista" poiketen automaattisesti voimassa mm. kaikessa harrastus- ja urheilutoiminnassa. Kodin vakuutuksiakin on syytä aika-ajoin päivittää. 

Päivitä vakuutusturvasi ja samalla tulet tukeneeksi omaa urheiluseuraasi.

Täytä alla oleva yhteydenottolomake, otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Tapaturma- ja urheiluvakuutuksen lisäksi voit jättää yhteydenottopyynnön myös muista vakuutus-, säästö- ja sijoitusasioista. 

https://www.lyyti.fi/reg/LahiTapiola_tukee_urheilua