Ajankohtaista

Tutustumiskerta taitoluisteluun

Ujk-taitoluistelu järjestää ilmaisen tutustumiskerran kaikille taitoluistelusta kiinnostuneille. Tervetuloa luistelemaan kanssamme lauantaina 13.8 klo 11.30-12.30 Uudenkaupungin jäähallille.  Mukaan tarvitset luistimet, kypärän ja lämmintä vaatetta. 

Jäällä mukana luistelukoulustamme tuttu Kuura-jänö moikkaamassa lapsia. Paikanpäällä on mahdollisuus ilmoittautua mukaan syksyn ryhmiimme!

Kuura-jänön luistelukoulu

Opi luistelemaan Kuura-jänön kanssa! Lapsille suunnattu luistelukoulu toteutetaan 20.8-1.10.2022 Uudenkaupungin jäähallissa. Harjoittelemme kerran viikossa lauantaisin klo 10-10.45. Luistelukoulussa harjoitellaan luistelun perustaitoja ja taitoluistelun alkeita. Mukaan voit tulla, vaikka luistelu ei vielä olisi kovin tuttua! Kuura-jänön luistelukoulu sopii kaikille taitoluistelusta kiinnostuneille tytöille ja pojille. 

Mukaan tarvitset luistimet ja kypärän. Luistelukoulun hinta on 49 €. Luistelukoulun jälkeen on mahdollista siirtyä helposti harrasteryhmiimme luistelemaan. Ilmoittaudu mukaan tästä  

Kausi 2022/2023 alkaa vko:lla 32

Ujk-Taitoluistelun kausi alkaa elokuussa vko:lla 32. Tutut harrasteryhmämme  jatkavat tulevalla kaudella uusilla nimillä Vaaleanpunaiset, Keltaiset ja Violetit. Kaikissa harrasteryhmissämme on tilaa myös uusille luistelijoille. Harrasteryhmissämme voit käydä kokeilemassa kahdesti veloituksetta.

Myös kilparyhmämme Taitajat, tällä kaudella Siniset ja Turkoosit, jatkavat tuttuun tapaan toimintaansa tulevalla kaudella. Näihin ryhmiin voit tulla luistelijaksi jos omaat jo hieman taitoluistelutaustaa ja kilpaileminen kiinnostaa. Tässä ryhmässä ei kuitenkaan ole pakko kilpailla, mukaan voit tulla myös jos haluat harrastaa kolmesti viikossa. Siniset ja Turkoosit voivat kilpailla taitajat, tintit tai pikku-tintit sarjoissa. Kerromme mielellämme lisää, ota rohkeasti yhteyttä!

Ilmoittautua mukaan voit tästä