Kiinnostaako ringette aikuisiällä!

 

Oletko joskus juniorina kenties pelannut ringetteä, olisiko kiinnostusta aloittaa ringette uudelleen? Jos vastaus on myönteinen, niin Jää-Kotkien naiset kaipaavat porukkaansa lisää pelaajia. Joukkue pelaa harrastesarjaa eikä pelejä pelata verenmaku suussa, mutta voittaminen on aina kivempaa kun häviäminen.

 

Pieneen mutta pippuriseen joukkueeseen saadaan apuja välillä omista C tytöistä, mutta heillä on myös omat pelinsä, eikä heitä saada joka peliin mukaan, niin olisi hyvä, että joukkueessa olisi tarpeeksi omia pelaajia.

 

Harjoituksia on muutaman kerran viikossa, pelejä kaudessa tulee kauden aikana noin kymmenkunta. Jos asia alkoi kiinnostaa tai lisää kysyttävää, niin ota rohkeasti yhteyttä joukkueenjohtajaan /valmentajaan Tanja Nybergiin 040 5772660 tanjanyberg15@gmail.com tai valmennuspäällikkö Tiina Silokiveen 0408379999 tiina.silokivi@gmail.com. Hallilla tavataan.

 

Petri Suominen

Ringettejaoksen puheenjohtaja

ringettejaos.pj@jaakotkat.fi

0400 740291

Jää-Kotkat hakee kaudeksi 2020-2021 pelaajia C joukkueeseen.

 

Meidän joukkoomme mahtuu mukaan, sinä reipas, iloinen, 07-04 syntynyt nuori naisen alku, jos haluat mukaan hyvän yhteishengen omaavaan seuraan, niin ota yhteyttä, keskustellaan lisää.

 

 

Petri Suominen

Ringettejaoksen puheenjohtaja

0400740291

ringettejaos.pj@jaakotkat.fi