C ringette 2017-2018

UJK Ringette C                

Tämä  joukkue huokuu pukuhuoneen täydeltä positiivista mimmienergiaa! Joukkue koostuu toinen toistaan vauhdikkaammasta -03,-02, -01 ja -00 syntyneestä neidistä joiden luistin kulkee lujempaa kuin huolella viritetty skootteri. Tähän jääskootteriin apuvoimaa antaa muutama D-joukkueen pelaaja pitkin kautta, johtuen C- joukkueen perusrungon pienestä koosta (9+1).

Joukkue pelaa valtakunnallista C sarjaa jossa alkusarja pelataan kolmessa alueellisessa lohkossa. UJK:n syksyn aikana saa vastaansa Laitilan Jyske, Rauman Lukko, Forssan palloseura, Nokian urheilijat sekä Vg-62 Naantalista. Alkusarjassa, niin kuin koko kaudella, tavoitteet on korkealla ja piikki paikkaa tavoitellaan ihan tosissaan. Piiruakaan ei anneta periksi ja loppuun asti taistellaan reilusti pilke silmäkulmassa ja peli-ilo messissä. Jatkosarja paikkaa haetaan ylemmästä jatkosarjasta, ja näin ennen ensimmäistäkään sarjapeliä uho on valtava (ainakin rouva joukkueenjohtajalla)…

Valmennus tiimiltä ei kokemusta puutu, valmennus kaksikko Tiina ja Tanja kuljettaa itsekin jo kolmatta kymmenettä vuotta rinkulaa kovaa kyytiä jäällä. Maalivahtivalmennuksesta vastaa Marko. Joukkueen kustannuksista sen sijaan vastaa pelaajien vanhemmat, tuttavallisemmin ”vanhatkotkat” sekä lukuisa määrä meille tukensa antaneita sponsoriyrityksiä, ISO KÄSI HEILLE! Tukijat on nähtävänä pelipaidoissa ja joukkueasuissa.  

C-Nuoret harjoittelee jäällä kolmesti viikossa ja menneenä kesänäkin harjoituksia vedettiin niin sateessa kuin paisteessakin kaksi kertaa viikossa.

Joten… Valmiina ollaan, tervetuloa kisakausi, kannustajat ja vastustajat,  Jää-Kotkat  ringette C on iskussa!

Taija Saari

Joukkueenjohtaja

UJK RIngette C tytöt Ykkössarjaan!

 

Loistavasti kulkeneen alkusarjan piikkipaikalta lähdetään taistelemaan Ykkössarjaan. Ykkössarja starttaa Kotka tyttärien osalta 5.12.2017 kotipelillä jolloin meitä vastaan luistelee Helsinki Ringette. Muut vastustajat sarjaassa tulee olemaan Haukat C02, Haukat C03, Seiska 02, Lahti, Ilves, Lukko sekä Naantalin VG-62. Samalla sykkeellä lähdetään rinkulaa kuljettamaan mitä alkusarjassakin. Oletettavissa on kovaa vastusta ja tiukkojapelejä. Suosittelen seuraamaan pelit paikan päälllä! Kotipelejä tulossa vielä vuoden 2017 puolelle 4! Tämän joukkueen peliä on ilo seurata, rinkula liikkuu ja vauhtia riittää. Peli ilolla ja hyvällä meiningillä mennään pitkälle! 

UJK:n C tyttöjä voi seurata instagramissa ujkcringette

 

Tervetuloa kannustamaan meidän mimmit voittoon!

 

JÄÄ-KOTKAT RINGETTE C Eturivi vasemmalta: Tanja Nyberg (valmentaja), Aino Usvala, Tessa Kiiski, Saara Airisto, Helmi Silokivi, Aino Rinne, Josefina Routi. Takarivi vasemmalta: Tiina Silokivi (päävalmentaja), Veera Frii, Karoliina Lindroth, Emmi Metsä-Tokila, Marko Usvala (MV-Valmentaja), Emmi-Ria Ranta, Julianna Rinnemaa (lopettanut), Taija Saari (joukkueenjohtaja)