Ryhmät ja hinnat

Ryhmät kaudella 2021-2022

Jääprinsessa-luistelukoulu

 

Lasten taitoluistelukoulu järjestetään syksyllä 2021 lauantaiaamupäivisin Uudenkaupungin jäähallissa. 

Luistelukoulu alkaa elokuussa jäähallin auetessa.

Luistelukoulussa harjoitellaan luistelun ja taitoluistelun alkeita. Voit tulla mukaan vaikka et ihan vielä osaisi luistella. Toisaalta voit tulla mukaan vaikka pysyisit jo vankasti pystyssä, mutta luistelu on vielä epävarmaa ja tarvitset vähän lisää treenausta.

Mukaan tarvitset luistimet ja kypärän. Pukeutumisen on hyvä olla lämmintä, mutta niin että on helppo liikkua. 

Jokainen luistelukouluun osallistunut saa luistelukouludiplomin.

Hinta on 25€ (kaksi ilmaista kokeilukertaa ei koske taitoluistelukoulua)

Nuput

Tämä Harrasteryhmä on tarkoitettu luistelukoulusta jatkaville pienimmille taitoluistelijoillemme. Ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa jäällä ja kerran viikossa lajioheisissa.

Ryhmässä harjoitellaan taitoluistelun alkeita ja vahvistetaan perusluistelutaitoja

Syyskausi 80 € 

Lisäksi kaikki luistelijat maksavat Jää-kotkien seuramaksun 100 € /v. sis.seuravaatteen.

Harrasteryhmät: Liljat, Ruusut ja Pionit

 

Taitoluisteluharrastus on kivaa ilman kilpailujakin :) 

Harrasteryhmät harjoittelevat yksinluistelua kaksi kertaa viikossa jäällä. Luistelijoiden harjoituksiin kuuluu myös oheisharjoittelu kaksi kertaa viikossa. Oheisissa tehdään luistelua tukevia harjoitteita ja liikkeitä. Jokaiseen harjoituskertaan kuuluu myös kunnon lämmittelyt ja venyttelyt.

Harjoitusryhmät jaetaan luistelijamateriaalin mukaan erikokoisiin ryhmiin, jotta jokaisen harjoittelu olisi mielekästä, tehokasta ja turvallista.

Ryhmiä ovat: Liljat, Ruusut ja Pionit.

Harrasteryhmissä opitaan uusia taitoluisteluliikkeitä, kuten hyppyjä, piruetteja, askeleita ja liukuja sekä treenataan iloisella mielellä.

Syyskausi 120 € ( elokuu - joulukuu 2021)

Lisäksi kaikki luistelijat maksavat Jää-kotkien seuramaksun 100 € /v. sis.seuravaatteen.

Pikku-tintit/ Taitajat 

Pikku-tintit ja taitajat harjoittelevat kolme kertaa viikossa jäällä ja kolme kertaa viikossa jään ulkopuolella oheisharjoituksissa. Oheisissa tehdään luistelua tukevia harjoitteita ja liikkeitä. Jokaiseen harjoituskertaan kuuluu myös kunnon lämmittelyt ja venyttelyt.

Näissä ryhmissä tarvitset taitoluistelutaustaa. Opit uutta ja vahvistat luistelutaitoa entisestään. Ryhmissä harjoitellaan mm. yksöishyppyjä, piruetteja sekä askel- ja liukusarjoja. Tämä ryhmä on harrastekilparyhmä, jossa luistelijat voivat halutessaan ja riittävät elementit hallitessaan kilpailla alue- ja kutsukilpailuissa tai jatkaa luistelun harrastamista ilman kilpailullisia tavoitteita. Pääpainona on uuden oppiminen ja iloinen harrastaminen, niin että luistelijalla jää aikaa myös muuhun harrastustoimintaan ja vapaa-aikaan.

Jos mieli tekee kilpailemaan, niin Pikkut-tintit ja Taitajat sarjoissa pääset näyttämään taitosi. 

Kaikki elokuun loppuun mennessä ryhmään tulevat saavat syyskauden kokeiluhintaan 190 €. (syyskausi = elokuu-joulukuu).  Lisäksi kaikki luistelijat maksavat Jää-kotkien seuramaksun 100 € /v., mihin sis.seuravaate.

Normaalisti hinta on 320 € /syykausi.

 

Hinta saattaa muuttua jos saamme riittävästi kilpailijoita.

Kausimaksut pyritään pitämään realistisina kuluihin nähden.