Ryhmät ja hinnat

Ryhmät kaudella 2022-2023


Kuura-jänön luistelukoulu

Lasten taitoluistelukoulu järjestetään 20.8.-1.10.2022 lauantaiaamupäivisin Uudenkaupungin jäähallissa. 

Luistelukoulussa harjoitellaan luistelun ja taitoluistelun alkeita. Voit tulla mukaan vaikka et ihan vielä osaisi luistella. Toisaalta voit tulla mukaan vaikka pysyisit jo vankasti pystyssä, mutta luistelu on vielä epävarmaa ja tarvitset vähän lisää treenausta.

Mukaan tarvitset luistimet ja kypärän. Pukeutumisen on hyvä olla lämmintä, mutta niin että on helppo liikkua. 


Hinta on 49€ (kaksi ilmaista kokeilukertaa ei koske taitoluistelukoulua)

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Facebook Instagram


TAMMIKUUSSA ALKAA UUSI LUISTELUKOULU RYHMÄ!Luistelukoulun jatkoryhmä, Vihreät

Tämä harrasteryhmä on tarkoitettu luistelukoulusta jatkaville pienimmille taitoluistelijoillemme. Ryhmään voi tulla mukaan myös uudet pienet luistelijat, vaikka ei olisikaan osallistunut luistelukouluun. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa jäällä ja oheisissa.

Ryhmässä harjoitellaan taitoluistelun alkeita ja vahvistetaan perusluistelutaitoa. 

Luistelukoulun jatkoryhmän toiminta käynnistyy lokakuussa luistelukoulun loppuessa.


Syyskauden hinta 40 € (loka-joulukuu)

Harrasteryhmät: Keltaiset, Vaaleanpunaiset ja Violetit

Taitoluisteluharrastus on kivaa ilman kilpailujakin :) 

Harrasteryhmät harjoittelevat yksinluistelua kaksi kertaa viikossa jäällä. Luistelijoiden harjoituksiin kuuluu myös oheisharjoittelu kaksi kertaa viikossa. Oheisissa tehdään luistelua tukevia harjoitteita ja liikkeitä. Jokaiseen harjoituskertaan kuuluu myös kunnon lämmittelyt ja venyttelyt.

Harjoitusryhmät jaetaan luistelijamateriaalin mukaan eri kokoisiin ryhmiin, jotta jokaisen harjoittelu olisi mielekästä, tehokasta ja turvallista.

Harrasteryhmissä opitaan uusia taitoluisteluliikkeitä, kuten hyppyjä, piruetteja, askeleita ja liukuja sekä treenataan iloisella mielellä.


Syyskauden hinta  165 € (sisältää taitoluisteluliiton luistelupassin ja vakuutuksen).

Lisäksi kaikki luistelijat maksavat Jää-kotkien seuramaksun 100 € /v. sis.seuravaatteen (maksetaan syksyisin).

Kilparyhmät: Siniset ja Turkoosit

Pikku-Tintit, Tintit ja Taitajat harjoittelevat kolme kertaa viikossa jäällä ja kolme kertaa viikossa jään ulkopuolella oheisharjoituksissa. Oheisissa tehdään luistelua tukevia harjoitteita ja liikkeitä. Jokaiseen harjoituskertaan kuuluu myös kunnon lämmittelyt ja venyttelyt.

Näissä ryhmissä tarvitset taitoluistelutaustaa. Opit uutta ja vahvistat luistelutaitoa entisestään. Ryhmissä harjoitellaan mm. yksöishyppyjä, piruetteja sekä askel- ja liukusarjoja. Tämä ryhmä on harrastekilparyhmä, jossa luistelijat voivat halutessaan ja riittävät elementit hallitessaan kilpailla alue- ja kutsukilpailuissa tai jatkaa luistelun harrastamista ilman kilpailullisia tavoitteita. Pääpainona on uuden oppiminen ja iloinen harrastaminen, niin että luistelijalla jää aikaa myös muuhun harrastustoimintaan ja vapaa-aikaan.

Jos mieli tekee kilpailemaan, niin Pikku-tintit, Tintit ja Taitajat sarjoissa pääset näyttämään taitosi. 


Syyskauden hinta 320 € . Lisäksi kilpaileva luistelija maksaa taitoluisteluliiton kilpailupassin sekä kisoista syntyvät  kustannukset.

Kaikki luistelijat maksavat Jää-kotkien seuramaksun 100 € /v., mihin sis.seuravaate (maksetaan syksyisin).