Taitoluistelu

UJK TAITOLUISTELU


Taitoluistelua on harrastettu Uudessakaupungissa jo useiden vuosien ajan.  Seuramme Jää-Kotkat ry on ollut toiminnassa vieläkin pidempään. Seuramme lähtökohtana on kehittää toimintaa harrastajat ja lapset edellä. Mielekäs, kehittävä ja kannustava harrastusympäristö antaa eväitä aikuisuuteen asti ja luo hyvän pohjan liikunnalliselle elämäntavalle. Parhaimmassa tapauksessa harrastuksen myötä solmitut ystävyyssuhteet kantavat pitkälle elämässä. 

Meiltä löytyy ryhmiä kerran viikossa harjoittelevista luistelukoulaisista kaksi kertaa viikossa luisteleviin harrasteryhmiin. Lisäksi meillä on kaksi kehitysryhmää kilpailemisesta kiinnostuneille luistelijoille sekä neljästi viikossa treenavat kilparyhmät. Kaikissa ryhmissä on kuitenkin tärkeintä harrastuksesta saatavat positiiviset ja innostavat kokemukset sekä hyvä mieli.

Taitoluistelua harrastavia luistelijoita on seurassamme tällä hetkellä yli 50. Kausi alkaa syksyisin koulujen alettua ja kestää aina pitkälle keväälle asti. Uusia luistelijoita otetaan mukaan toimintaan koko kauden ajan. 

Olet erittäin tervetullut tutustumaan taitoluistelun saloihin. Kaksi ensimmäistä kertaa ovat maksuttomia. 

Täytä ilmoittautumiskaavake ennen ensimmäistä kokeilukertaa ja tule tutustumaan harjoituksiimme. 

Lisätietoja voit kysyä vastuuvalmentaja Silja Tuomiselta p. 040-4866006

siljaptuominen@gmail.com

"Taitoluistelu on yksilölaji, jota voi harjoitella ryhmässä. Esteettiset kokemukset musiikin ja liikunnan yhdistämänä ovat tärkeä osa taitoluistelun ydintä."
Seuraathan meitä myös facebookissa ja Instagramissa