Taitoluistelu

Ilmoittaudu mukaan sivun alareunan linkistä

 

Lisätietoja:

Johanna Uurasmaa

uurasmaajohanna@gmail.com

puh. 050 3581132

 

Taitoluistelu on Uudessakaupungissa vankalla pohjalla. Harrastajia on tällä hetkellä noin 30 nuorimpien luistelijoiden ollessa 3-vuotiaita. Luistelijat on jaettu ryhmiin taitojen, tavoitteiden ja motivaation mukaan.

Kaikissa ryhmissä on tärkeintä harrastuksesta saatavat positiiviset kokemukset. Toimintaa pyritään jatkuvasti kehittämään ja antamaan sitä haluaville tytöille uusia haasteita.

Kilpailemisesta kiinnostuneiden kannattaa olla rohkeasti yhteydessä valmentajaan!

Ehdoton kokokohta on vuotuinen joulunäytös. Joulunäytös on koko perheen yhteinen voimanponnistus: tyttöjen harjoitellessa jäällä, äitien ompelukoneet surisevat rooliasuja tehtäessä ja isät keräävät lavastukseen tarvittavia esineitä ladoista ja metsistä. Kuitenkin joka syksy tulee kiire, mutta aina on saatu näytös valmiiksi, vaikka viimeisiä liukuja ja piruetteja on monesti hiottu näytöskuntoon vielä viime metreillä eli näytösaamuna harjoituksissa. Syksyn aherruksen palkitsee täyden jäähallin yleisön raikuvat aplodit viimeisenkin luistelijan saatua kiitoskukkansa näytöksen lopussa.

Taitoluistelu on siitäkin mukavaa, että se on yksilölaji, jota voi harjoitella ryhmässä. Myös esteettiset kokemukset musiikin ja liikunnan yhdistämänä ovat tärkeitä.

Mikäli kiinnostuit, olet tervetullut tutustumaan taitoluistelun saloihin. Kaksi ensimmäistä tutustumiskertaa on maksutonta.

Johanna Uurasmaa, uurasmaajohanna@gmail.com, puh. 050 3581132

 

TAITOLUISTELUUN ILMOITTAUTUMINEN