Taitoluistelu

UJK TAITOLUISTELU


Taitoluistelua on harrastettu Uudessakaupungissa jo useiden vuosien ajan. Seuramme Jää-kotkat ry on ollut toiminnassa vieläkin pidempään. Seuramme lähtökohtana on kehittää toimintaa harrastajat ja lapset edellä. Mielekäs, kehittävä ja kannustava harrastusympäristö antaa eväitä aikuisuuteen asti ja luo hyvän pohjan liikunnalliselle elämäntavalle. Parhaimmassa tapauksessa harrastuksen myötä solmitut  ystävyyssuhteet kantavat pitkälle elämässä. 

Meiltä löytyy ryhmiä kerran viikossa harjoittelevista luistelukoulaisista ja kaksi kertaa viikossa harjoittelevista harrasteryhmistä aina kolme kertaa viikossa harjoitteleviin Tintit/Taitajat -sarjoissa kilpaileviin yksinluistelijoihin. Kaikissa ryhmissä on kuitenkin tärkeintä harrastuksesta saatavat positiiviset ja innostavat kokemukset sekä hyvä mieli.

Taitoluistelua harrastavia luistelijoita on seurassamme tällä hetkellä noin 40. Kausi alkaa syksyisin koulujen alettua ja kestää aina pitkälle keväälle asti. Uusia luistelijoita otetaan mukaan toimintaan koko kauden ajan. 

Olet erittäin tervetullut tutustumaan taitoluistelun saloihin. Kaksi ensimmäistä kertaa ovat maksuttomia (ei koske luistelukoulua). 

Täytä ilmoittautumiskaavake ennen ensimmäistä kokeilukertaa ja tule tutustumaan harjoituksiimme. 

Lisätietoja voit kysyä vastuuvalmentaja Silja Tuomiselta p. 040-4866006

siljaptuominen@gmail.com

"Taitoluistelu on yksilölaji, jota voi harjoitella ryhmässä. Esteettiset kokemukset musiikin ja liikunnan yhdistämänä ovat tärkeä osa taitoluistelun ydintä."
Seuraathan meitä myös facebookissa ja Instagramissa