Taitoluistelu

 

 

Tulisitko valmentamaan meille?

 

On taas tullut aika etsiä valmennustiimiä ensikaudeksi Uuteenkaupunkiin.

 

Viime kausi oli menestyksekäs seuran kehittymisen kannalta ja saimme monta uutta innokasta kilpailemisesta kiinnostunutta luistelijaa riveihimme. Tämän kauden valmentajat jatkavat matkaansa eteenpäin työ- ja opiskelu paikkakuntien vaihtuessa joten pienessä ja motivoituneessa seurassamme olisi sekä tuntivalmentajien, että vastuuvalmentajan paikkoja avoinna.

 

Haemme ensi kaudeksi valmentajia, vastuu valmentajaa ja ohjaajia Uudenkaupungin Jää-Kotkien Taitoluistelulle. Uudenkaupungin Jää-Kotkat (jatkossa UJK) on vuonna 1978 perustettu jääkiekon, ringeten ja taitoluistelun erikoisseura.

Taitoluistelua on harrastettu Uudessakaupungissa jo useita vuosia. Harrastajia on tällä hetkellä noin 40 nuorimpien luistelijoiden ollessa 3-vuotiaita. Yksinluistelun harrasteryhmiä on tällä hetkellä neljä ja yksi kilpailuryhmä. Lisäksi olemme järjestäneet luistelukouluja kerholuonteisesti. Harrasteryhmät ovat harjoitelleet kaksi kertaa viikossa ja kilpailu ryhmä kolme kertaa viikossa. Harjoituspäivät ovat olleet tällä kaudella (2021-2022) ke, to ja la. Voit tutustua pieneen seuraamme myös nettisivujen kautta Taitoluistelu - Jää-Kotkat Ry (jaakotkat.fi).

Kaikissa ryhmissämme pidämme tärkeimpänä tavoitteena harrastuksesta saatavia positiivisia kokemuksia. Toimintaa pyritään kehittämään jatkuvasti luistelijoiden ehdoilla ja heidän viitoittamaansa suuntaan yhdessä valmentajien ja vanhempien kanssa.

Jää-Kotkissa taitoluisteluvalmentaja voi keskittyä jäällä ja oheisharjoituksissa valmentamiseen, kun vakaasti toimiva emoseura tarjoaa taitoluistelujaokselleen kattavat seuratoimintapalvelut. Taitoluistelujaos on aktiivinen ja auttaa sekä tukee parhaan osaamisensa mukaan valmennustoimintaa.

Olisitko sinä kiinnostunut valmennuksesta/ohjauksesta seurassamme?

Vastuuvalmentajana sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään seuramme harrastus- ja kilpailutoimintaa. Olemme ensi kaudeksi kaavailleet mahdollistaa luistelijoille osallistumisen ainakin alimpiin kilpailusarjoihin. Seurassamme on mahdollista valmentaa myös edistyneempiä kilpaluistelijoita, jos valmentajalla on motivaatiota ja taitoa tähän. Vastuuvalmentaja vastaa harraste- ja kilparyhmien jää- ja oheisharjoittelusta sekä harjoittelun suunnittelusta, seurannasta ja kehittämisestä yhdessä muun valmennustiimin kanssa.

Etsimme seuraamme myös tuntivalmentajia ja olemme avoimia kaikenlaisille ehdotuksille valmennukseen liittyen. Jos sinun on mahdollista tulla ohjaamaan satunnaisiakin tunteja, ota rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan sinulle sopivasta valmennustavasta.

Seuramme tila on vakaa koronasta huolimatta ja monta innokasta luistelijaa odottaa taitoluisteluharrastuksen jatkumista syksyllä. Kaipaammekin kipeästi vahvistusta valmennustiimiimme, jotta saamme tarjottua lapsille jatkossakin tämän ihanan harrastuksen kaupungissamme. Voisitko se olla sinä, joka tulisit mukaan meidän mukavaan taitoluisteluperheeseemme?  

 

Toivottavasti kiinnostuit toiminnastamme. Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan lisää.

Jos tiedät jonkun, joka voisi kiinnostua, niin välitäthän viestimme hänellekin.  Olemme kiitollisia pienestäkin kiinnostuksesta ja avusta lapsiemme harrastuksen jatkuvuuden takaamiseksi.

 

Ystävällisin terveisin,

UJK Taitoluistelu jaos

Yhteydenotot:

Johanna Uurasmaa

uurasmaajohanna@gmail.com

puh. 050 358 1132

 

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

UJK TAITOLUISTELU

 

Taitoluistelua on harrastettu Uudessakaupungissa jo useiden vuosien ajan. Seuramme Jää-kotkat ry on ollut toiminnassa vieläkin pidempään. Seuramme lähtökohtana on kehittää toimintaa harrastajat ja lapset edellä. Mielekäs, kehittävä ja kannustava harrastusympäristö antaa eväitä aikuisuuteen asti ja luo hyvän pohjan liikunnalliselle elämäntavalle. Parhaimmassa tapauksessa harrastuksen myötä solmitut  ystävyyssuhteet kantavat pitkälle elämässä. 

 


Vaikka seuramme taitoluistelun pääpaino onkin harrastustoiminnassa, niin myös kilpaileminen yksinluistelun aluesarjoissa on mahdollista luistelijan niin halutessaan. Meiltä löytyy ryhmiä kerran viikossa harjoittelevista luistelukoulaisista aina kolme kertaa viikossa harjoitteleviin Tintit/Taitajat -sarjoissa kilpaileviin yksinluistelijoihin. Kaikissa ryhmissä on kuitenkin tärkeintä harrastuksesta saatavat positiiviset ja innostavat kokemukset sekä hyvä mieli.

 

 

Taitoluistelua harrastavia luistelijoita on seurassamme tällä hetkellä noin 40. Kausi alkaa syksyisin koulujen alettua ja kestää aina pitkälle keväälle asti. Uusia luistelijoita otetaan mukaan toimintaan koko kauden ajan. 

 

 

• Olet erittäin tervetullut tutustumaan taitoluistelun saloihin. Kaksi ensimmäistä kertaa ovat maksuttomia (ei koske luistelukoulua). •

 

 

Täytä ilmoittautumiskaavake ennen ensimmäistä kokeilukertaa ja tule tutustumaan harjoituksiimme.  ilmoittautumislomake.

 

 

 

 

"Taitoluistelu on yksilölaji, jota voi harjoitella ryhmässä. Esteettiset kokemukset musiikin ja liikunnan yhdistämänä ovat tärkeä osa taitoluistelun ydintä."

 

 

 

Seuraathan meitä myös facebookissa ja Instagramissa