Taitoluistelu

 

Taitoluistelu on Uudessakaupungissa vankalla pohjalla. Harrastajia on tällä hetkellä noin 40 nuorimpien luistelijoiden ollessa 3-vuotiaita. Luistelijat on jaettu ryhmiin taitojen, tavoitteiden ja motivaation mukaan.

Kaikissa ryhmissä on tärkeintä harrastuksesta saatavat positiiviset kokemukset. Toimintaa pyritään jatkuvasti kehittämään ja antamaan sitä haluaville luistelijoille uusia haasteita.

Ehdoton kokokohta on vuotuinen joulunäytös. Joulunäytös on koko perheen yhteinen voimanponnistus. Kun  lapset harjoitelevat jäällä, niin vanhemmat ahertavat lavastuksen ja näytösasujen parissa. Näytös on aina saatu hienosti valmiiksi, vaikka viimeisiä liukuja ja piruetteja onkin monesti hiottu näytöskuntoon vielä viime metreillä eli näytösaamuna harjoituksissa. 

Taitoluistelu on siitäkin mukavaa, että se on yksilölaji, jota voi harjoitella ryhmässä. Myös esteettiset kokemukset musiikin ja liikunnan yhdistämänä ovat tärkeitä.

Kausi 2021-2022 on alkanut ja lähtenyt hienosti liikkeelle. Vaikka kausi onkin jo käynnisssä, niin uusia luistelijoita otetaan mukaan ympäri vuoden.

Olet tervetullut tutustumaan taitoluistelun saloihin. Kaksi ensimmäistä kertaa ovat maksuttomia (ei koske jääprinsessa-luistelukoulua). Kun olette tehneet päätöksen harrastuksen jatkamisesta, niin täyttäkää sivuillamme ilmoittautumislomake.

Lisätietoja:

Johanna Uurasmaa

uurasmaajohanna@gmail.com

puh. 050 3581132

Seuraathan meitä myös facebookissa ja Instagramissa

 

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.