Lähde mukaan Liiga pelimatkalle!

Taija Saari
27.10.2017

KIINNOSTAAKO LIIGA PELIT?

 

Jää-Kotkat on urheiluseura, eikä matkatoimisto... Mutta... Mitä Jää-Kotkat ei tekisi edistääkseen kiekkoihmisten hyvinvointia...? Jää-Kotkat järjestää pelimatkoja parhaassa seurassa Lukon kotimatseihin! Liput myydään täydenpalvelun pakettina, sisältäen sisäänpääsyn ja paikan B-katsomossa sekä meno-paluu kyydin  Uudestakaupungista Raittisten mukavassa bussissa! Ilmoittaudu mukaan www.jaakotkat.fi sivulla olevalla lomakkeella! Ilmoittautuminen on sitova. Matkan hinta 23,- / aikuinen, jos olet Jää-Kotkien jäsen, hinta on vaivaiset 20,- Kannattaa siis liityä jäseneksi heti! (lisätietoa www.jaakotkat.fi/jäsenet)Alle 18 vuotiaat 18,- /hlö huomioithan, että alaikäisille vaadimme huoltajan mukaan.

EKA REISSU tehdään jo 3.11.2017 ja liput ovat nyt myynnissä! Ilmoita itsesi ja kaverisi kiesiin ja lähde Liigan pyörteisiin!

 

Lähtö aikataulu:

Jäähalli Uusikaupunki 17:15

Seo Kalanti 17:25

Shell Laitila 17:35

Ihode keskustan pysäkki 8-tie 17:50

Paluu kyyti takaisin välittömästi pelin päätyttyä. Bussista voi poistua reitillä olevilla linja-auto pysäkeillä

Jää-Kotkat pidättää oikeuden tehdä muutoksia matkaan tai peruuttaa sen jos vähimmäis osallistuja määrä ei täyty. Mahdollisesta peruutuksesta informoidaan lipun ostajan antamaan email osoitteeseen.