Ryhmät ja harjoitusajat

Kausi 2020-2021 on päättynyt.

Seuraava kausi alkaa elokuussa 2021 ja ilmoittautuminen on nyt käynnissä.

Ensi kauden harjoitusajat ilmoitetaan myöhemmin.

Ryhmät kaudella 2021-2022

Jääprinsessa-luistelukoulu

 

Taitoluistelukoulu järjestetäänsyksyllä 2021 lauantaiaamupäivisin Uudenkaupungin jäähallissa. 

Luistelukoulu alkaa elokuussa jäähallin auetessa.

Luistelukoulussa harjoitellaan luistelun ja taitoluistelun alkeita. Voit tulla mukaan vaikka et ihan vielä osaisi luistella. Toisaalta voit tulla mukaan vaikka pysyisit jo vankasti pystyssä, mutta luistelu on vielä epävarmaa ja tarvitset vähän lisää treenausta.

Mukaan tarvitset luistimet ja kypärän. Pukeutumisen on hyvä olla lämmintä, mutta niin että on helppo liikkua. 

Jokainen luistelukouluun osallistunut saa luistelukouludiplomin.

Hinta on 25€ (kaksi ilmaista kokeilukertaa ei koske taitoluistelukoulua)

Harrasteryhmät

 

Taitoluisteluharrastus on kivaa ilman kilpailujakin :) 

Harrasteryhmät harjoittelevat yksinluistelua kaksi kertaa viikossa jäällä. Luistelijoiden harjoituksiin kuuluu myös oheisharjoittelu kerran viikossa. Oheisissa tehdään luistelua tukevia harjoitteita ja liikkeitä. Jokaiseen harjoituskertaan kuuluu myös kunnon lämmittelyt ja venyttelyt.

Harjoitusryhmät jaetaan luistelijamateriaalin mukaan erikokoisiin ryhmiin, jotta jokaisen harjoittelu olisi mielekästä, tehokasta ja turvallista.

Harrasteryhmissä opitaan uusia taitoluisteluliikkeitä, kuten hyppyjä, piruetteja, askeleita ja liukuja sekä treenataan iloisella mielellä.

Pikku-tintit / taitajat 

Pikku-tintit ja taitajat harjoittelevat kolme kertaa viikossa jäällä ja kerran viikossa jään ulkopuolella oheisharjoituksissa. Oheisissa tehdään luistelua tukevia harjoitteita ja liikkeitä. Jokaiseen harjoituskertaan kuuluu myös kunnon lämmittelyt ja venyttelyt.

Näissä ryhmissä tarvitset taitoluistelutaustaa. Opit uutta ja vahvistat luistelutaitoa entisestään. Ryhmissä harjoitellaan mm. yksöishyppyjä, piruetteja sekä askel- ja liukusarjoja. Tämä ryhmä on harrastekilparyhmä, jossa luistelijat voivat halutessaan ja riittävät elementit hallitessaan kilpailla alue- ja kutsukilpailuissa tai jatkaa luistelun harrastamista ilman kilpailullisia tavoitteita. Pääpainona on uuden oppiminen ja iloinen harrastaminen, niin että luistelijalla jää aikaa myös muuhun harrastustoimintaan ja vapaa-aikaan.

Jos mieli tekee kilpailemaan, niin Pikkut-tintit ja Taitajat sarjoissa pääset näyttämään taitosi.