Lapsille

Lasten jääurheilukoulut 2017-2018

 

Super suositut lasten jääurheilu koulut alkavat pikku hiljaa. Perheen pienimmille Jää-Kotkat ry tarjoaa kattavaa ja hauskaa tekemistä pitkin syksyä ja talvea. Kynnys lähteä mukaan jääurheilun pyörteisiin on pyritty tekemään mahdollisimman helpoksi ja edulliseksi pienille harrastajille.

KIEKKOKOULU

Jää-Kotkien kiekkokoulun aloitustapahtuma on 9.10.2016 sunnuntaina klo 12:30-13:30. Samaan aikaan jäällä vietetään GHD tyttökiekko tapahtumaa. Tervetuloa kaikki jääkiekosta kiinnostuneet tytöt ja pojat mukaan! Aloitustapahtuman jälkeen kiekkokoulua vedetään tuttuun tapaan sunnuntaisin UJK:n nuorimpien juniorien harjoitusten yhteydessä. Kiekkokoulussa pelaajien suositusikä on 5-9 vuotta. Oleellista on, että lapsi pystyy luistelemaan itsenäisesti ilman tukea. Kiekkokoulussa opetellaan luistelua, tutustutaan uusiin ystäviin ja pelataan jääkiekkoa. Kiekkokouluun tarvitset mukaan vähintään verkollisen kypärän, luistimet, jääkiekkomailan, toppahanskat ja juomapullon. Polvisuojat on suositeltavat. Hinta 60,- /jääkausi

RINGETTEKOULU

Jää-Kotkien ringettekoulu starttaa 23.8.2017 klo 17:30-18:30 kesätreeneillä jäähallin takana olevalla hiekkakentällä, jäälle ringettekoululaiset pääsevät 9.9. klo 12:30 Ringettekoulu on tarkoitettu tytöille, jotka pystyvät luistelemaan itsenäisesti ilman tukea. Ringettekoulun ikähaitari on noin 5-9 vuotta. Ringettekoulussa opetellaan luistelemaan, pidetään hauskaa ja pelaillaan ringetteä. Ringettekoulun vetämisestä vastaa UJK: nuorimman ringettejoukkueen ringette F/G tyttöjen valmentajat. Ringette kouluun tarvitset mukaan verkollisen kypärän, luistimet ja toppahanskat, polvisuojat on suositeltavat. Mailan saat lainaksi hallilta.  Hinta 60€+ringettekoululisenssi 25€ vakuutuksella tai 15€ ilman vakuutusta/jääkausi. Yhteystietoja löytyy ringette F/G sivuilta.

LAINA VARUSTEITA JÄÄKIEKKO JA RINGETTE KOULUUN ON SEURALLA TARJOLLA PIENI MÄÄRÄ. SAMOIN LUISTIMIA JA KYPÄRIÄ.

HYÖDYNNÄ SIISTII RY:N HARRASTEPASSIA JÄÄURHEILUKOULUISSA

Lisäinfoa lähetetään tapahtumiin ilmoittautuneille, esim. harjoitusajoista. Puhelimitse lisätietoja kouluista voi kysellä klo 16 jälkeen 050-3312306 / Taija tai email taijamaria@hotmail.com

Lähde mukaan jääurheilun pyörteisiin, ilmoittaudu mukaan Jää-Kotkien jääurheilukouluihin www.jaakotkat.fi sivustoilla. TERVETULOA!

 

 

 

 

 

ILMOITTAUTUMINEN JÄÄURHEILUKOULUIHIN