Tyttökiekko

Kausi 2016-17

 

Tämä nuori joukkue koostuu -00-03 syntyneistä tytöistä ja on Jää-Kotkien historian ensimmäinen tyttöjen kiekkojoukkue joka lähti mukaan sarjatoimintaan ja samantien C/B valtakunnalliseen aluesarjaan...

Kauden aikana vierailtiin Mikkelissä, Vaasassa,Ähtärissä, Hämeenlinnassa, Espoossa, Helsingissä ja Turussa.Vastaavasti taas kyseiset joukkueet kävivät talven aikana näyttäytymässä meidän kotihallissa.

Runkosarjan voitto varmistui jo hyvissä ajoin ennen sarjan päättymistä...

8.4. Hämeenlinnassa pelattiin sarjan Final Four jossa kotkatytöt sijoittuivat toiseksi HPK:n viedessä sarjan voiton eli hieno kausi päättyi hopeajuhliin...

 

 

Kausi 2017-2018

Tällä kaudella tytöt siirtyvät suurempiin haasteisiin ja edessä on naisten sarja joka alkaa syksyllä Mestis karsinnalla.

Jäällä aloitettiin Heinäkuun lopulla Säkylässä ja koitijäälle päästiin heti Elokuun alussa.

Talven aikana käydään kolme kertaa viikossa jäällä ma,ke ja pe iltaisin.

Mestis-karsinnasta ei vielä ihan selvitty mestikseen asti joten pelit jatkuvat Suomi-sarjassa loppukauden ajan.

Suomi-Sarjassa 4 voittoa, 4 tappiota ja 2 tasapeliä sijoitus 4.

Vielä kauden loppuhuipentumana A-Tyttöjen SM-turnaus Helsingissä 21-22.4.2018

 

Kausi 2018-2019

Syyskausi pelattiin Mestis-karsintaa ja sijoituttiin lohkon kolmannelle sijalle joka tiesi ristiinkarsintaa Hermestä vastaan Mestis paikasta, tiukasti tapeltiin mutta ei aivan riittänyt joten kevät kausi pelataan Suomi-sarjaa.Vastaan saadaan jo tutut joukkueet eli PaRa, Rockets, EKS ja SaloHt.

 

Kausi 2019-2020

 

HUOMIO !!!

Jjoukkueen rakentaminen käynnissä,ensi kaudeksi tarvitaan muutama pelaaja lisää kokoonpanoon.Meillä hyvät harjoitteluajat, varustesäilytys hallilla joten ei tarvitse kamoja kuljetella edestakaisin, pelireissut kuljetaan bussilla ja vieraspeleissä ollaan syöty joukkueen kanssa.Tällä kaudella kuukausimaksut n. 100e/kk, joten mahdottoman kallista ei meillä pelaaminen ja harjoittelu ole.

KAIKKI LÄHIALUEEN (UUSIKAUPUNKI, LAITILA, RAUMA,TURKU YM.) TYTÖT/ NAISET JOILLA KIEKKO/RINGETTE TAUSTAA JA KIINNOSTUSTA LIITTYÄ NUOREEN KOTKALAUMAAN NIIN TERVETULOA HARJOITTELEMAAN.

Talvella käydään kolmesti viikossa jäällä Ma, To ja Pe iltaisin.

 

Yhteystiedot löytyy pelaajat ja toimihenkilöiden alta(jaakotkat.fi/jaakiekko/tyttokiekko), päävalmentaja Tomi tai minä kerrotaan mielellään lisää jos jotain haluat asiasta tietää...

 

2020-2021

Pelaajia on lähtenyt ja tilalle on tullut uusia ja vanhoja paluumuutajiakin on taas palanut ”kotiin”.

Vielä mahtuu lisää pelureita jos vaan kiinnostaa tulla tänne pelaamaan...

 

Janne Hyytiä

JOJO