Ajankohtaista

NAISLEIJONIEN PRE OLYMPIC CUP OTTELU UUDESSAKAUPUNGISSA 15.12.2017

 

SAKSA-SUOMI 

 

Jää-Kotkien kotipesällä tullaan taistelemaan  maajoukkuepaidoissa perjantaina 15.12.2017!  Ottelu alkaa klo 18:30. Tässä ottelussa Suomen naisleijonat saavat vastaansa Saksan naiset. Ottelu on osa Pre Olympic turnausta johon osallistuu Suomen ja Saksan lisäksi, Ruotsi, Venäjä ja Japani. Nyt jos koskaan kannattaa rahdata itsensä kavereineen Uudenkaupungin jäähalliin ja tulla todistamaan maajoukkuefiilistä Jää-Kotkien koti pyhättöön.  Tunnetusti Ukin hallissa palvelu pelaa ja fiilis on katossa. Nyt on vaan tilanne, että oma paikka halliin kannattaa varmistaa ennakkolipulla, jotta varmasti mahtuu! Lippujen hinnat jälleen kerran järjettömän edulliset 3,- / hlö, alle 12 vuotiaat pääsee ihan ilmaiseksi! Lippuja myydään ennakkoon Uudenkaupungin jäähallin kahviossa ja Uudenkaupungin Team Sportiassa,  sekä Laitilasta Tekniset radiotalo Iiskalasta, ennakkotilauksen voi tehdä myös Jää-Kotkien netti sivuilla. Lipputulot samoin kuin kaikki mitä hallista ostat kerryttävät  Jää-Kotkien junioritoimintaan suunnattavaa "kakkua"!

Ottelun aikana sinua palvelee jaahallin kahvio ja baari.

Tervetuloa  hyvällä fiiliksellä kannustamaan SUOMI voittoon!

Jää-Kotkat ry

#Suomi100 #Uki400 #UJK

15.12.2017 NAISTEN SAKSA-SUOMI OTTELUN LIPPUJEN ENNAKKOVARAUKSET

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

 

KIINNOSTAAKO LIIGA PELIT?

 

Jää-Kotkat on urheiluseura, eikä matkatoimisto... Mutta... Mitä Jää-Kotkat ei tekisi edistääkseen kiekkoihmisten hyvinvointia...? Jää-Kotkat järjestää pelimatkoja parhaassa seurassa Lukon kotimatseihin! Liput myydään täydenpalvelun pakettina, sisältäen sisäänpääsyn ja paikan B-katsomossa sekä meno-paluu kyydin  Uudestakaupungista Raittisten mukavassa bussissa! Ilmoittaudu mukaan www.jaakotkat.fi sivulla olevalla lomakkeella! Ilmoittautuminen on sitova. Matkan hinta 23,- / aikuinen, jos olet Jää-Kotkien jäsen, hinta on vaivaiset 20,- Kannattaa siis liityä jäseneksi heti! (lisätietoa www.jaakotkat.fi/jäsenet)Alle 18 vuotiaat 18,- /hlö huomioithan, että alaikäisille vaadimme huoltajan mukaan. Matka maksetaan bussissa käteisellä rahalla. Varaathan mielellään tasarahan matkaan mukaan.

Seuraava REISSU tehdään jo 30.12.2017 ja liput ovat nyt myynnissä! Ilmoita itsesi ja kaverisi kiesiin ja lähde Liigan pyörteisiin!

 

Lähtö aikataulu:

Jäähalli Uusikaupunki 15:30

Seo Kalanti 15:40

Shell Laitila 15:50

Ihode keskustan pysäkki 8-tie 16:05

Paluu kyyti takaisin välittömästi pelin päätyttyä. Bussista voi poistua reitillä olevilla linja-auto pysäkeillä

Jää-Kotkat pidättää oikeuden tehdä muutoksia matkaan tai peruuttaa sen jos vähimmäis osallistuja määrä ei täyty. Mahdollisesta peruutuksesta informoidaan lipun ostajan antamaan email osoitteeseen.

Ilmoittautuminen 30.12.2017 Lukko-Tappara matsiin

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.